Proposta

teleomniaT’agradaria obrir una porta a la resta de punts Òmnia per a que vegin el teu punt? T’agradaria presentar els teus participants? i a vosaltres, participants, us agradaria entrevistar el vostre dinamitzador/a? O potser ensenyar els vostres tallers?

T’agradaria estar present a les festes de fi de curs o d’inici de curs de tots els punts però no pots deixar la feina? T’agradaria veure com celebren en els pobles veïns les seves festes des del punt?

Et proposem seguir un procés (3 activitats) per a enxarxar-nos i veure’ns les cares i els punts!

1er.- Coneix el Twitter d’Òmnia!

twitter_logo_header

Seguix-lo i assabentat del que passa a Xarxa Òmnia, el twitter d’Òmnia seguirà el Twitter del vostre punt  i podrem recollir a través dels seguidors i seguits el que passa a la Xarxa Òmnia!

2on.- Coneix Ustream!

ustream

Alguns dinamitzadors/ores ja l’han provat (comprova-ho aquí) i saben que és molt senzill i alhora molt divertit i interessant. Et convidem fer les proves que calguin per finalment emetre en directe des del teu punt per tota la Xarxa!!!

3er.- Emissions en directe!

twitter_logo_header

+

ustream

La tercera part d’aquesta proposta és fer les emissions definitives, anunciar-les des del Twitter per a que tots i totes sabem quan hem d’estar atents a la pantalla per veure la vostra retransmissió en directe!

L’Oficina Tècnica s’encarregarà de fer el suport i seguiment i ajuda a tots aquells que estigueu interessats en participar!